Home / archiefcentraal / nieuwleusen verliest duel in tweede helft

nieuwleusen verliest duel in tweede helft

Nieuwleusen is donderdagmiddag met ruime cijfers opzij gezet door Oranje Nassau uit Almelo. Het thuisduel ging met 2-5 verloren. Beide ploegen strijden om een plaats in de 2e Klasse.

De openingsfase kende enkele kansen voor beide ploegen. De bezoekers uit Almelo waren feller in de duels maar Nieuwleusen kreeg de betere mogelijkheden op de openingstreffer. Na een half uur spelen kwam Nieuwleusen met de schrik vrij toen Geert Hiddings namens de Almeloërs zijn bal vanaf 35 meter op de kruising uiteen zag spatten.

Tien minuten voor rust was het Oranje Nassau dat op voorsprong kwam via Ruud Hondebrink. De bezoekers kregen na de openingstreffer kans op kans om de trekker definitief over te halen maar verzuimde hier telkens in. De ploeg van Booij leek een afslachting tegemoet te gaan maar kwam vlak voor rust langszij via Mark de Weerd. Een minuut later kwamen de Oranjehemden zelfs op voorsprong via Tom Odink. Binnen twee minuten werden door middel van twee effectieve aanvallen de achterstand omgedraaid in een knappe voorsprong voor Nieuwleusen.

De Almeloërs hadden tien minuten nodig in de tweede helft om op gelijke hoogte te komen. De gelijkmaker bleek een voorbode voor wat zou komen. De mannen van Oranje Nassau kwamen in de tweede helft nog drie keer tot scoren en brachten de eindstand op 2-5. Door de grote thuisnederlaag lijken de kansen in de nacompetitie voor Nieuwleusen verspeeld. Op zondagmiddag staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar in de return.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.