nieuwleusen in eigen huis onderuit

Nieuwleusen ging vanmiddag in eigen huis onderuit tegen het laag geklasseerde Gramsbergen. Het werd 1-2 voor de bezoekers en door deze nederlaag zakte Nieuwleusen bovendien naar de derde plek op de ranglijst.

Sinds het veiligstellen van de tweede periode kon Nieuwleusen toe gaan werken naar de nacompetitie aan het einde van het seizoen. Tot die tijd leek het devies voor Nieuwleusen dan ook om tegen die tijd in vorm te zijn voor het belangrijke tweeluik waarmee promotie naar de 2e klasse afgedwongen zal moeten worden.

In dat kader bewees Nieuwleusen zich vanmiddag geen goede dienst. In de eerste helft kwam het in de 32e minuut op achterstand tegen Gramsbergen en ging daardoor met een 0-1 achterstand de rust in. Direct na rust kwam Nieuwleusen bovendien gelijk op een 0-2 achterstand.

Nieuwleusen scoorde in de persoon van Rick Jansen in de zeventigste minuut nog wel de aansluitingstreffer maar kon in de laatste twintig minuten van het duel niet vaker de kansen omzetten in doelpunten waardoor het de wedstrijd met 1-2 verloor.

Doordat Hatto Heim wel wist te winnen, 5-0 tegen Zwolsche Boys, is het in punten gelijk gekomen met Nieuwleusen. Nieuwleusen heeft echter een minder doelsaldo dan Hatto Heim (+18 om -4) waardoor Nieuwleusen op de ranglijst na vanmiddag is gezakt naar plek drie.

Volgende week staat de laatste speelronde van het seizoen op het programma en Nieuwleusen gaat dan op bezoek bij SCD’83. Ook deze wedstrijd zal voor Nieuwleusen in het teken staan om het goede gevoel te hervinden voor de nacompetitie waarin het Oranje Nassau uit Almelo zal gaan treffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.