nieuwe website ommer bissingh online

Een mooi begin van een geweldig Bissinghseizoen. Om de Bissinghdagen elk jaar weer te kunnen organiseren is veel geld nodig, dit jaar zal de stichting dan ook extra aandacht besteden aan de sponsoring van dit evenement.

Aangezien de doeken die de afgelopen jaren bij de invalswegen van Ommen stonden zijn versleten en de website aan een nieuwe vormgeving toe was, is door het bestuur van de Stichting Ommer Bissingh Evenementen besloten om ook gelijk het logo van een verfrissende ‘look’ te voorzien. “Aangezien het doek en de website weer voor een langere periode mee moeten gaan, hebben we besloten dan ook gelijk het logo hierin mee te nemen, zodat we de eerstkomende jaren, hier weer mee verder kunnen”, aldus Dick Dunnewind, voorzitter van de stichting.

De Ommer Bissingh werkt al jaren met vele trouwe sponsoren en zijn daar heel blij mee. Maar om te zorgen dat de Ommer Bissingh blijft bestaan en kan investeren in de toekomst, is meer nodig. Daarom heeft de stichting Ommer Bissingh Evenementen nu een sponsorcommissie ingesteld. Zij gaan kijken welke mogelijkheden er verder zijn, zodat iedereen nog jarenlang van de Bissinghdagen kan genieten. Dit jaar wordt geïntroduceerd dat naast de ondernemers ook de particulier kan sponsoren.

Ommer Bissinghdagen 2015

Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd er een mooi Bissinghfeest van te maken. Na de opening, tijdens de jaarmarkt op dinsdag 14 juli, zal de eerste Bissinghwoensdag (22 juli) in het teken staan van Sport & Voices. De laatste woensdag van juli, de tweede Bissinghdag 29 juli, staat in het teken van De Boer Op. Op de eerste woensdag van augustus, 5 augustus, staan Kunst & Kids centraal met de daaropvolgende woensdag, 12 augustus, de Hanzedag wordt georganiseerd. De laatste dag, woensdag 19 augustus, staan traditiegetrouw de palingrokers klaar op de Markt en zijn op het Kerkplein diverse bedrijven uit Ommen te zien.

De afsluiting van de Ommer Bissingh zal dit jaar tijdens het Blaasorkestenfestival zijn, zaterdag 5 en zondag 6 september. Een compleet overzicht van alle dagen komt dit jaar weer in het Bissingh Magazine te staan, die half juni uitkomt en huis aan huis wordt verspreid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.