Home / archiefcentraal / nieuwe schoenmakerij in ommen

nieuwe schoenmakerij in ommen

Diede en Marijn zijn per 6 mei gestart met schoenmakerij Jansen in de Gasthuisstraat 44a in Ommen. De ondernemers zijn verhuisd vanuit Zwolle. “De verhuizing vanuit Zwolle is een logische stap geweest, ingegeven door vraag en aanbod. In Zwolle lag de nadruk op verkoop. Wij willen het vak schoenmaker meer naar voren te laten komen en daarnaast een assortiment kwaliteitsartikelen aan te bieden in de vorm van onderhoudsartikelen en luxe lederwaren als portemonnees, tassen en riemen.”

Schoenmakerij Jansen is lid van het Gilde van Schoenmakers met de kwalificatie van Meesterschoenmaker. Merken als Van Lier, Van Bommel en Greve mogen door hun gerepareerd worden volgens de kwaliteitsnorm die daarbij hoort. “We hebben al veel positieve reacties gehoord over het beschikbaar zijn van een Meesterschoenmaker in Ommen. In de toekomst wordt een sleutelservice toegevoegd aan de winkel.”

Diede en Marijn komen met een jong gezin met twee dochters naar Ommen. “Zindzi is bijna 3 jaar en Kaida nadert haar 6 maanden.” De omgeving van Ommen is voor Diede en Marijn ook een bewuste keuze . Ommen biedt de rust, ruimte en veiligheid waarin hun dochters zich prima kunnen ontwikkelen en het gezin voelt zich er nu al thuis.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.