Home / archiefcentraal / molenmarkt bij de molen van fakkert

molenmarkt bij de molen van fakkert

Stichting De molen van Fakkert in Hoonhorst houdt op zaterdag 9 mei, tijdens de Nationale Molendag, voor de tweede keer een molenmarkt. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Hiervoor is de stichting op zoek naar standhouders met bv. oude ambachten, natuurlijke producten, zelfgemaakte (streek)producten en woondecoratie en dergelijke. Een mooie gelegenheid om je verkoopwaar aan de ‘man’ te brengen, deze dag voor Moederdag.

“Daarnaast bieden wij aan hen die graag muziek maken een gratis ‘podium’ aan in ons prieeltje voor een muzikaal optreden”, vertelt Marisca Kasper.

De markt wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur, rond de molen. Aanmelden kan via info@molenfakkerthoonhorst.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bennie Zwakenberg via (0529) 401765 of Marisca Kasper tel. (0529) 401066.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.