mid feest nleusen papa di grazzi en rockfest

Het Mid Feest van vorig jaar in Nieuwleusen krijgt een vervolg. Op 29 en 30 mei biedt Vechtdal Evenementen twee avonden met muzikaal vermaak. In een feesttent op het evenemententerrein in Nieuwleusen is er op vrijdagavond 29 mei een optreden van de feestband Papa di Grazzi en op zaterdagavond 30 mei betreden vier rockbands het podium.

Het doel van Vechtdal Evenementen is om evenementen te organiseren en met de opbrengst een plaatselijk en/of regionaal goed doel te steunen. Vorig jaar is er voor maar liefst 1.500 euro aan producten gekocht bij de plaatselijke supermarkten, die zijn geschonken aan de voedselbank Nieuwleusen/Dalfsen.

Helemaal gek, knots, super muzikaal, verrassend, maar vooral erg veelzijdig, zo kun je de show van Papa di Grazzi het beste omschrijven. De feestband behoort ‘tot de absolute top’ van het feesttentcircuit en in Nieuwleusen geven ze een avondvullende show. Voor en tussen de sets draait DJ Mellow Top 40, house, hits uit de jaren 90 en alles wat daar tussen zit.

Zaterdagavond 30 mei is het de beurt aan het Rockfest, vanaf stipt 20.00 uur treden maar liefst vier bands op. Allereerst is het de beurt aan de Hardrock/metalband Elise, deze regionale band maakte in de jaren ‘80 en ‘90 furore in het hele land. Daarna is het de beurt aan Best of Foo, deze rockband levert de muziek van één van de meest succesvolle rockbands van de laatste decennia Foo Fighters ‘as close as you can get’. Het Rockfest wordt afgesloten met niemand minder dan de AC/DC tribute High Voltage uit België. Deze band heeft met 600 optredens in Europa furore gemaakt als authentiek eerbetoon aan AC/DC. Dit mag je niet missen. Cigar Box Henri and Friends verzorgt tijdens de pauzes, buiten op een platte kar, twee optredens met hun fitte hardrocking garage cigarbox driven blues.

In de voorverkoop kosten de kaarten €10 euro per avond. In de tent kunnen 750 personen, dus koop je kaarten in de voorverkoop. Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn dan betaal je aan de kassa 15 euro. Voorverkoop: Nieuwleusen: The Read Shop Jaap Hilbrink, Café Het Witte Peerd en Klinge Tweewielers. Dalfsen: Cafetaria & Lunchroom De Snackcorner. Ommen: Lunchroom SMAAK en Café Calluna. Balkbrug: Café D’olde Heerd. Dedemsvaart: Multi Media Shop. Hasselt: Eetcafé De Compagnie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.