mega teenage party in nieuwleusen

Vrijdag 12 juni, de avond voor het Mega Piraten Festijn, vindt de eerste editie van de Mega Teenage Party plaats in Nieuwleusen. Op het programma staan acts van B-Brave, Beatcrooks, Dave Roelvink, Stuk TV en Kraantje Pappie. DJ’s van Slam!Fm vullen de pauzes in. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Alle tieners zijn welkom. Er wordt geen alcohol geschonken. De organisatie zal er streng op toezien dat er ook geen alcohol wordt gedronken. Tieners die onder invloed aan de poort komen, worden geweigerd.

De Mega Teenage Party vindt plaats in de tent van het MPF aan de Dedemsweg. Een dag later zal het Mega Piraten Festijn daar uitgebreid de honderdste editie vieren. De Mega Teenage Party wordt georganiseerd door het team achter het MPF. Eddie Mensink vertelt: “Ter ere van het honderdste MPF wilden we extra groots uitpakken. Niet alleen op de avond zelf, maar ook in de aanloop ernaartoe. We wilden ook graag de jeugd iets bieden. We denken dat we met dit programma vrijwel elke tiener aanspreken. We zullen ervoor zorgen dat alles op een veilige, prettige en ordelijke manier verloopt! We hebben een groot aantal sfeerbewakers.”

B-Brave is een Nederlandse boyband. Kaj, Samuel, Dioni, Jai en Kaj zagen in X Factor een grote kans. B-Brave schreef zich in voor de audities en de rest is bekend: bij de eerste audities was zowel coach Gordon als het tv-publiek laaiend enthousiast over de band. B-Brave werd in no time dé grote favoriet bij de Nederlandse meisjes. “We wisten niet wat we meemaakten”, zegt Kaj. “Het ging allemaal zo snel!” Met nummers van Bruno Mars, Ne-Yo, Chris Brown en Usher bewezen ze over een ijzersterke podiumpresentatie én een flinke dosis muzikaal talent te beschikken. Helaas eindigde hun X Factor-zegetocht al vroeg in de finale, maar niet getreurd want de jongens werden daarna getekend door Sony. Eind vorig jaar kwam hun debuutalbum ‘De eerste date’ uit. De zegetocht kan verder gaan.

De Beatcrooks zijn Frank en Jasper. Het tweetal combineert bekende ‘feelgood’-melodieën met dikke beats. Hun uplifting en beukende muziekstijl is ongekend populair. Beide heren zijn zowel DJ, entertainer als MC: een gouden combinatie! De Beatcrooks draaien in een vlot tempo en staan voor springen, los gaan en complete gekte!

Ook van de partij: Dave Roelvink, hij van de video, maar ook hij van achter de draaitafels. Dave, zoon van zanger Dries, wordt op zijn 16e gescout door een modellenbureau. De goede looks en het onbevangen karakter van Dave blijven niet onopgemerkt door de tv-wereld. Hij doet mee aan programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Welkom bij de Kamara’s’ en ‘Sterren springen’. Medio 2014 raakt hij in opspraak waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van het jaar. Momenteel richt Dave zich op een carrière als DJ. Zijn muziekstijl is bubbling, moombahton en eclectic.

Ook van de partij: de jongens van internetzender Stuk TV. Thomas, Giel en Stefan stunten en ‘pranken’ er in hun programma’s op los, hun filmpjes worden doorgaans door vele honderdduizenden mensen bekeken, maar het drietal is ook actief als DJ.

Kraantje Pappie is één van ’s lands bekendste rappers. Vorig jaar scoorde hij een kneiter van een hit met ‘Feesttent’, dat het met zijn ironische tekst heeft geschopt tot lijflied van alle jonge tentfeestvierders. Zijn duet met Jan Smit ‘Handen omhoog’ belandde daarna ook in de hoogste regionen van de hitlijsten. Dat klinkt allemaal commercieel, maar vergis je niet. Kraantje Pappie is rauw en recht voor z’n raap. Niet voor niets werkt hij samen met de jongens van Nightwatch (Noisia) Zijn live-optredens draaien vaak uit op wilde feestjes, waarbij moshpits eerder regel dan uitzondering zijn. Zo stond hij onder andere op Rock Werchter, Tomorrowland en Lowlands. Inmiddels combineert hij zijn rapcarrière met presentatiewerk voor de radio en tv (onder andere BNN en 3FM). DJ’s van Slam!FM vullen de pauzes in.

Voorverkoop

Kaarten à 12,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Smulbaai in Heino, de Primera’s in Dedemsvaart en Ommen, De Japperij in Staphorst, CD Hal in Ruinen, Foto Tuinman in Hasselt en Drukkerij Nico de Graaf en Readshop Hilbrink in Nieuwleusen. Daarnaast kun je ze ook reserveren op www.megateenageparty.nl.

Info

De tent gaat open om 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 24.00 uur. Zie verder www.megateenageparty.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.