masker voor huidverbetering

Nee, het masker op de foto heeft niets te maken met het carnaval in Venetië, met Halloween of iets engs. Het is een Déesse LED-therapiemasker en ziet er inderdaad wel wat vreemd uit. “Maar de resultaten zijn zo overweldigend, dat ik er graag gebruik van maak,” laat Janny Sturris, eigenaresse van Schoonheidssalon Ariane Inden weten. “Via de mail werd ik op dit masker attent gemaakt. Ik kon het masker twee weken op proef krijgen, zodat ikzelf kon zien wat het voor de huid doet.” Het masker werd gebracht en er werd uitleg bij gegeven. Janny: “Ach, er worden wel vaker spectaculaire dingen beloofd, maar ik heb het nu zelf zien en ervaren. Dit masker wil ik voorlopig niet meer kwijt!”

Het LED-therapiemasker is afgeleid van ontwikkelingen bij NASA in de jaren tachtig. Het masker heeft 495 LED lampjes en maakt gebruik van drie verschillende golflengtes, elk met specifieke behandelindicaties. Het blauwe licht dringt het minst diep in de huid door en werkt bacterieverminderend. Dat is belangrijk bij het tegengaan van acne. Het rode licht komt wat dieper en zorgt onder andere voor een betere doorbloeding van de huid, waardoor bij regelmatig gebruik de huid steviger wordt. Het infrarode licht tenslotte gaat tot een diepte van 30-40 mm en werkt effectief op botten en gewrichten. Deze golflengte werkt herstellend waardoor wondgenezing sneller gaat.

Wondgenezing

Wat betreft de wondgenezing vertelt Janny: “Ik had een klant die een lelijke brandwond op haar arm had. Ik had nog geen ervaring met het behandelen van wonden met het masker, maar wilde het wel proberen en de klant ook. Al na één behandeling waren de blaren helemaal weg en had ze geen pijn meer. Zowel de klant als ik stonden compleet versteld.” Een behandeling duurt ongeveer twintig minuten en levert goede resultaten bij acne, rimpels, couperose, puistjes en pigmentvlekken. Loop gerust binnen bij Schoonheidssalon Ariane Inden aan de Van Raaltestraat 6 in Ommen voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.