mariani wordt steunenberg schoenen

Na dertien succesvolle en zeer prettige jaren Mariani Schoen & Tas in Dalfsen, heeft Marjan Tempelman besloten om een haar schoenenwinkel per 1 september aanstaande over te dragen aan Roel Walgien en Mart Kot van Steunenberg schoenen uit Holten. Vanaf deze datum zal de naam Steunenberg schoenen op de pui staan aan de Prinsenstraat 22 in Dalfsen. Marjan heeft besloten haar schoenen carrière op een andere manier in te vullen. Ondanks dat Marjan zelf vanaf 1 september aanstaande niet meer in de winkel aanwezig zal zijn in Dalfsen, zullen de vertrouwde gezichten van het team van Mariani Schoen & Tas de klant blijven verwelkomen.

Steunenberg schoenen zal naast de bekende merken als Lilian, Pertini, Gabor, Paul Green, Volare en Pocco Pazza, de collectie aanvullen met een uitgebreide keuze in comfort merken als Durea, Waldlaufer, Finn comfort en Mephisto. Ook de collectie kinderschoenen zal de vertrouwde merken houden, maar ook hier zullen merken toegevoegd gaan worden. De heren kunnen vanaf heropening hun hart ophalen, want ook het meest bekende schoenenmerk van Nederland zal ruimschoots vertegenwoordigd gaan worden door Steunenberg schoenen. Marjan Tempelman wil al haar klanten via deze weg hartelijk bedanken voor alle fijne jaren.

Leegverkoop

Vanaf 1 mei aanstaande zal Mariani Schoen & Tas beginnen met een spectaculaire leegverkoop van onze totale schoenenvoorraad, leren blazers, sjawls, tassen en overige accessoires. Op 28 augustus 2015 is de finale verkoopdag van Mariani Schoen & Tas. U bent van harte welkom, wees er snel bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.