logtenberg jaar langer bij sercodak

Fabienne Logtenberg heeft haar contract bij Landskampioen Sercodak Dalfsen met nog een jaar verlengt. De cirkelspeelster uit Boskamp blijft komend seizoen tophandbal bij Dalfsen combineren met een universitaire studie geneeskunde.

Logtenberg (23) heeft dit voorjaar langer dan gebruikelijk over haar toekomst moeten nadenken. Zij hoopt dat ze zich, na zes jaar, eind 2016 basisarts mag noemen. De studie in Nijmegen kost steeds meer tijd. „Ik heb een topsportstatus, waardoor ik bij co-schappen de eerste keuze heb om een stageplaats uit te zoeken. Wil je twee dingen echt goed doen, dan moet je met handbal stoppen. Maar ik vind het spelletje nog te leuk en in Dalfsen heb ik veel plezier.”

Ook manager Rene Cloo is zeer te spreken over de keuze van Logtenberg. “Fabienne is al jaren een hele belangrijke speelster binnen ons team. Ze is bijzonder sterke, solide en betrouwbaar. Van onschatbare waarde in zowel de dekking als de aanval. Nu we opnieuw een aantal speelsters aan buitenlandse competities gaan verliezen, was het blijven van Fabienne haast wel cruciaal. Zij brengt zoveel kwaliteit en ervaring mee”.

Logtenberg is de enige speelster in de selectie van coach Peter Portengen die de komende twee weken de twaalfde en dertiende hoofdprijs van de club uit Overijssel kan bijschrijven. De viervoudig landskampioen moet daarvoor op 10 en 17 mei nog afrekenen met VOC (finales om de landstitel) en op Hemelvaartsdag met SEW (bekerfinale).

Zondag 10 mei as is om 14:30 in de Trefkoele+ in Dalfsen de eerste finalewedstrijd om het Landskampioenschap. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.sercodakdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.