Home / archiefcentraal / lemele wint dinsdag beslissingsduel om titel

lemele wint dinsdag beslissingsduel om titel

SC Lemele heeft vanmiddag geen fout gemaakt op bezoek bij laagvlieger Daarlerveen. Het won met 0-2 en omdat ook DKB zijn wedstrijd won valt aanstaande dinsdag de beslissing om de titel in de 4e klasse D.

Lemele leek na het puntverlies vorige week de titel niet meer in eigen hand te hebben. Echter kreeg DKB twee punten in mindering door het niet melden van een gele kaart na het onderlinge duel in beide clubs. Hierdoor werd het verschil van twee punten op de ranglijst dus weer teniet gedaan en stonden beide clubs weer op gelijke hoogte qua punten.

Vandaag stond de laatste competitieronde op het duel en dus was het voor Lemele zaak om zelf geen fout te maken en bij eventueel puntverlies van DKB wellicht vandaag al de titel in de wacht te slepen.

In het eerste half uur kon Lemele nog niet tot scoren komen maar een aantal minuten later volgden twee beslissende momenten in het duel. In de 33e minuut zette Remon Kleinlugtenbeld Lemele eerst op een 0-1 voorsprong. Kort daarna kreeg Daarlerveen-speler Marissen een directe rode kaart en leek het duel voor Lemele niet meer fout te kunnen gaan.

Het duurde echter nog wel lang voordat Lemele de overwinning zeker was aangezien de marge tot aan de negentigste minuut slechts één goal bleef voor de bezoekers. In de eerste minuut van de blessuretijd ontving Lemele echter een penalty en aanvoerder Henri ten Kleij maakte vanaf elf meter geen fout: 0-2.

Hiermee was de wedstrijd gespeeld en had Lemele de belangrijke drie punten binnen. Doordat ook DKB zijn wedstrijd wist te winnen, 4-1 in eigen huis tegen SVVN, volgt aanstaande dinsdag een beslissingswedstrijd om het kampioenschap tussen beide teams! Deze zal gespeeld worden op neutraal terrein. Waar het duel zal plaatsvinden is op dit moment nog niet bekend.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.