Home / archiefcentraal / kwekerij souman open op pinkstermaandag

kwekerij souman open op pinkstermaandag

Ben je op zoek naar de mooiste perkplanten voor in de tuin? Neem dan eens een kijkje bij Kwekerij Souman in Hattem. Souman kweekt vijfhonderd soorten perkplanten in een kwekerij van uitstekende kwaliteit. Er is volop keus in opgemaakte bakken, hangend of staand, met de mooiste mengsels van kleurrijke zomerbloeiers.

Onlangs is de kwekerij geheel verbouwd waardoor nu alle tuinplanten overdekt staan opgesteld. “Het wordt door onze klanten erg gewaardeerd dat nu alles overdekt is. Omdat we nu over veel meer ruimte beschikken, is de keuze in perkplanten dit jaar groter dan ooit,” zegt Jan Souman. Klanten komen ieder jaar terug vanwege de weelderige bloei van de zomerbloeiers. Je kan zelf je keuze maken in de kassen van Souman. Ook is er een enorme keus in vaste planten en groenteplanten. Je vindt het bedrijf aan de Zuiderzeestraatweg 34 in Hattem. Kijk voor meer informatie op www.kwekerij-souman.nl, Tel. 038-4449042.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.