Home / archiefcentraal / kunstgras niet meer van echt te onderscheiden

kunstgras niet meer van echt te onderscheiden

Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras in hun tuin. Het kunstgras is niet meer van echt te onderscheiden. Van de Brake Kunstgras uit Dedemsvaart verkoopt en installeert al meer dan 6 jaar kunstgras in tuinen en op balkons voor heel Nederland en België. Arnold van de Brake vertelt er graag meer over. “Wij hebben nu 21 verschillende soorten in ons assortiment. Eigenlijk veel te veel, maar we willen ook graag de nieuwste modellen blijven toevoegen aan het assortiment. Voordeel van zo veel keuze is dat wij voor ieder budget wel een mooie grasmat kunnen verzorgen.”

In de showtuin in Dedemsvaart kun je de verschillende soorten kunstgras naast elkaar zien liggen. Zo kun je het kunstgras beoordelen op kleur maar ook op zachtheid. Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend advies krijgen over de aanschaf en onderhoud van kunstgras. Handelsonderneming Van de Brake is gevestigd aan de Sponturfwijk 3 in Dedemsvaart. De showtuin is geopend op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Meer informatie op www.goedkoopkunstgras.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.