Home / archiefcentraal / koffiecorner voor lindehoeve dankzij rabo

koffiecorner voor lindehoeve dankzij rabo

Natuurboerderij ‘Lindehoeve’ begint het voorjaar goed met een aantal lammetjes en dankzij het VSB Fonds en de Rabobank heeft de boerderij nu ook nieuwe speelvoorzieningen en een koffiecorner.

Het VSB Fonds ondersteunt projecten zoals die van de Natuurboerderij om een bijdrage aan de kwaliteit van de Nederlandse samenleving te leveren. Met een bijdrage van 4.000 euro willen zij de Natuurboerderij een extra impuls geven. Daarnaast komt uit het maatschappelijk Fonds Coöperatief Dividend van de Rabobank een flinke ondersteuning van maar liefst 5.000 euro. De Rabobank vindt dat de uitbreiding ruimte biedt aan een extra werkervaringsplek voor cliënten van de boerderij. Het bestuur van de Stichting is dan ook zeer ingenomen met deze geweldige injecties die het mogelijk hebben gemaakt om de uitbreiding te realiseren.

Aan de koffiecorner wordt momenteel de laatste hand gelegd door diverse leerlingen van het opleidingscentrum ‘de Grift’ uit Nieuwleusen. Voorafgaand zijn meerdere vrijwilligers actief geweest om een goede fundering aan te brengen onder de corner. De nieuwe speeltoestellen zijn door IJreca geplaatst en Hoveniersbedrijf Rozengaerde heeft gezorgd voor een prachtig terrasje en nieuwe aanplant. Het geheel ziet er dan ook fraai uit.

Als alles mee zit hoopt het bestuur begin juni de bezoekers te kunnen verwelkomen met koffie en een pakje drinken voor de kinderen. Daarmee wordt een bezoek aan Natuurboerderij Lindehoeve nog aantrekkelijker.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.