Home / archiefcentraal / kids treden op in bostheater ommen

kids treden op in bostheater ommen

De week van de Amateurkunst staat voor de deur en met het thema ‘De kleine artiest’ kan de Xapp Jeugdtheaterschool natuurlijk uitstekend uit de voeten. Met kinderen van vier verschillende locaties van de Jeugdtheaterschool, waaronder die uit Ommen, wordt op zaterdag 30 mei de voorstelling ‘Ruimte in de Ruimte gespeeld in het Bostheater in Ommen.

Makelaar Tim Verhuys stelt zichzelf de vraag ‘Is er nog ruimte in de Ruimte?’ en gaat aan de slag om een woonwijk tussen de sterren te realiseren. Maar dit is veel moeilijker dan verwacht. Wat te doen als je bakstenen de ruimte in zweven en de kopers van een dure ruimtevilla er achter komen dat hun buren buitenaards blijken te zijn en ook nog eens voor een raar soort geluidsoverlast zorgen?

In totaal 19 kinderen nemen de complete rolverdeling voor hun rekening. De voorstelling begint omstreeks 11:15, direct na de officiële aftrap van de Week van de Amateurkunst door wethouder Scheele. Locatie Bostheater Ommen, Recreatiecentrum Besthmenerberg, Besthemerberg 1, 7731 PB Ommen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.