Home / archiefcentraal / jurgen beuwer trainer dalfsen asc62 a1

jurgen beuwer trainer dalfsen asc62 a1

Volgend seizoen zal het gecombineerde A1-elftal van SV Dalfsen en ASC’62 getraind worden door Jurgen Beuwer. Hij komt over van Vroomshoopse Boys, waar hij de afgelopen twee seizoenen de B1 onder zijn hoede had.

Jurgen is 37 jaar en woont in Nijverdal. In 1996 begon hij bij SVVN als trainer van E2, waarna hij daar ook E1, D1 en C1 onder zijn hoede had. In 2009 vertrok hij naar Hulzense Boys, waar hij vier seizoenen de C1 coachte. De laatste twee jaar was Jurgen actief in Vroomshoop. In Dalfsen wordt hij de allereerste trainer van de gecombineerde A1-jeugd.

De vorming van de drie gecombineerde A-elftallen van SV Dalfsen en ASC’62 krijgt steeds meer gestalte. Door de vele selectiemogelijkheden zal ook de A2 een getalenteerde groep worden, dat in de 2e klasse uit zal komen. Voor A2 is de combi-commissie nog op zoek naar een trainer.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.