installatietechniek groen geeft cv ketel cadeau

Je zult maar een CV-ketel bestellen om er vervolgens achter te komen, dat je deze hebt gewonnen. Dat overkwam de familie Horinga uit Ommen. Ze bezochten eind vorig jaar de Energiebespaardag van Installatietechniek Groen in Ommen. Een dag vol informatie en acties over duurzame oplossingen in en om het huis of bedrijf.

Organisator Installatietechniek Groen verlootte onder de bezoekers die op deze dag een nieuwe CV-ketel of set zonnepanelen aanschaften een gratis Nefit CV-ketel of set zonnepanelen. De familie Horinga uit Ommen mochten deze prijs mee naar huis nemen.

De nieuwe Nefit CV-ketel is onlangs geplaatst en ook liggen er inmiddels 10 zonnepanelen op het dak van de woning. De familie Horinga die al enige tijd het plaatsen van een nieuwe CV-ketel én zonnepanelen overwoog zagen tijdens de Energiebespaardag hun kans schoon. Ze konden profiteren van scherpe aanbiedingen en waren erg blij met de prijs, ‘ik zeg altijd maar zo je kunt wel groen denken maar ga eens met “Groen” praten wat de mogelijkheden zijn’ aldus Horinga.

Groen die de CV-ketel en de zonnepanelen aanbood bevestigt dat. ‘Iedereen is nieuwsgierig hoeveel ze kunnen besparen. Daar was ons de Energiebespaardag ook om te doen. Er is vaak meer mogelijk dan bewoners denken.’ Installatietechniek Groen wenst de winnaars veel plezier met en gemak van hun nieuwe duurzame installatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.