Home / archiefcentraal / in beeld aspergefestival den alerdinck

in beeld aspergefestival den alerdinck

Landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem vormde zondagmiddag het decor van het Aspergefestival. Het festival werd voor het eerst in een nieuw jasje gestoken. Omdat Den Alerdinck de regio graag actief bij het landgoed wil betrekken, werden er verschillende activiteiten georganiseerd waaraan elke bezoeker kan deelnemen.

Naast lekker asperges eten in een gezellige sfeer in de boomgaard, was er voor elk wat wils. Zo kon er bijvoorbeeld een tafel worden gereserveerd op het plein, met een stel vrienden, om zelf te versieren in een bepaald thema voor een picknick.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.