Home / archiefcentraal / ierse folk in het bostheater ommen

ierse folk in het bostheater ommen

Of het allemaal waar is…, och. Ieren zijn meesterlijke verhalenvertellers. Sommige verhalen worden iets aangedikt om het net even wat mooier en romantischer te maken voor de toehoorder. Het verhaal wil dat the Beggars’ Clan nakomelingen zijn van de laatste bemanning van het Ierse zeilschip the Irish Rover, welke in 1806 boordevol handelswaar in de ruwe Ierse zee op de klippen liep. Vraag de leden van the Beggars’ Clan naar hun levensverhalen en ze vertellen het in boeiende verhalen, verpakt in opwindende jigs en reels.

De muzikale avonturen van de Clan kunnen gratis worden bijgewoond op zaterdag 30 mei vanaf 20.00 uur in het bostheater van Ommen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Het bostheater is bereikbaar via de ingang van het vakantiepark en vanaf de parkeerplaats aan de Steile Oever. De route is met padwijzers aangegeven. Zie www.bostheaterommen.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.