hoonhorst ook volgend jaar in vijfde klasse

Hoonhorst heeft zondagmiddag geen promotie naar de Vierde klasse kunnen afdwingen. Fleringen had aan een gelijkspel genoeg om ook volgend jaar in de Vierde klasse te blijven. Na verlenging werd het 3-3.

VV Hoonhorst schoot uit de startblokken en kwam al na zeven minuten op voorsprong via Sten Klein Herenbrink. Beide ploegen kregen na het doelpunt verschillende mogelijkheden op een treffer, maar wisten niet te scoren.

Na rust kwam Hoonhorst opnieuw snel tot scoren via Robin Broeks. Door de twee doelpunten zat Hoonhorst op rozen en kwam de promotie steeds dichterbij. Toch wist Jelmer Tuijink de spanning terug in de wedstrijd te brengen door een rake kopbal. Na de aansluitingstreffer was het geloof terug bij VC Fleringen wat al snel resulteerde in de gelijkmaker. Dion Wissink kon namens Fleringen op het scoreformulier genoteerd worden. Fleringen had genoeg aan de gelijke stand maar kwam vlak voor het einde alsnog op achterstand na een raak geschoten strafschop van Sten Klein Herenbrink.

Door de late treffer van Sten Klein Herenbrink moest de wedstrijd beslist worden in de verlenging. Na 115 minuten voetballen rolt een schot uit de tweede lijn binnen en was het lot voor Hoonhorst beslist. De ploeg van Bert Spies zal ook volgend jaar in de Vijfde klasse spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.