hoonhorst 3 kampioen

Hoonhorst 3 heeft in de thuiswedstrijd tegen EMMS 4 het kampioenschap in de reserve 7e klasse binnengehaald. Hoonhorst had aan een gelijkspel voldoende, maar liet er voor het thuispubliek geen gras over groeien en won overtuigend met 7 – 0.

Herbert Hartkamp opende de score. Hij zette goed door en de keeper van EMMS had geen kans tegen zijn inzet. Binnen een kwartier maakte Kim Haverink een vergelijkbaar doelpunt. Hij lanceerde zichzelf koppend, was te snel voor de verdediging van EMMS en schoof de 2 – 0 in de touwen. In de 31e minuut was het wederom Herbert die zijn snelheid en kracht optimaal benutte. Hij besliste de 1 op 1 met de keeper in zijn voordeel voor de bal fraai met buitenkant rechts langs de keeper te tikken. De ruststand werd door Kim bepaald op 4 – 0.

Na de thee beloonde Patrick ‘Dieks’ Dijk zijn invalbeurt met de 5 – 0 voor Hoonhorst. EMMS had nog wat terug kunnen doen, maar de penalty werd door doelman Christiaan over de lat gewerkt. Hoonhorst kreeg vervolgens kans op kans maar Rocco, Lars, Kim en Herbert wisten de kansen niet te verzilveren. In de 72e minuut werd het dan toch 6 – 0. Kim schoot de bal snoeihard langs de goalie van EMMS. Herbert maakte de laatste, maar zeker niet het minste doelpunt. Zijn stift verdween fraai over de doelman in de touwen. Joost Braam en Lars Bosch speelden vandaag de laatste wedstrijd en kregen 2 minuten voor tijd een publiekswissel. Het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Francis van der Kamp maakte aan de laatste twijfel een einde. De kurken knalden, het vuurwerk werd ontstoken, de BBQ aangeslingerd, en het bleef nog lang gezellig in de Potstal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.