Home / archiefcentraal / hhc wint en stijgt naar derde plek

hhc wint en stijgt naar derde plek

HHC Hardenberg ging vanmiddag op bezoek bij Hoek en keerde met drie punten huiswaarts. HHC won door een doelpunt van Sargon Gouriye met 0-1 en passeerde bovendien Barendrecht op de ranglijst.

In de eerste minuten van het duel kwam Hoek als beste uit de verf. Het nam het doel van HHC een aantal keer goed onder vuur maar mede dankzij de goed keepende HHC- doelman Sander Danes hielden de bezoekers hun doel schoon.

Vervolgens kreeg ook HHC kansen via met name spits Willem Lanjouw om de score te openen maar ook de bezoekers lieten dit aanvankelijk na. Niet al te lang voor rust konden de bezoekers echter toch juichen toen Sargon Gouriye met een fraaie goal HHC op een 0-1 voorsprong bracht. 0-1 was tevens de ruststand.

In de tweede helft gebeurde er vervolgens weinig voor beide doelen en bloedde de wedstrijd enigszins dood. Gescoord werd er dan ook niet meer waardoor de 0-1 zege voor HHC een feit was. Doordat Barendrecht verloor stijgt HHC door de overwinning van vandaag naar de 3e plek in de Topklasse zaterdag.

Volgende week staat ook in de Topklasse de laatste speelronde op het programma en dan krijgt HHC Sparta Nijkerk op bezoek. Wanneer HHC minimaal een punt in dat duel weet te behalen zal het gaan eindigen op derde plek in de Topklasse zaterdag.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.