herontdek de vecht met hiawatha

Hier is ook een steiger en een pontje naar de overkant gekomen en bij park Bellingeweer is een strandje aangelegd.

Het seizoen is aangebroken om lekker met een bootje het water op te gaan en deze unieke plekken te (her)ontdekken. Bij Hiawatha Actief zijn er vele mogelijkheden om te varen. Populair is de kano-afzaktocht van Mooirivier naar Dalfsen, waarbij de gasten met de Landrover weggebracht worden en in anderhalf uur terug kanoën naar Dalfsen. Een afstand die voor jong en oud goed te doen is en waarbij men een leuke stop kan maken bij strandje Hessum en Pleisterplaats De Stokte. De kano staat de hele dag ter beschikking.

Leuk zijn ook de combinatietochten van wandelen met kanoën. Bijvoorbeeld kanoën naar Vechterweerd en na een lekker boerenijsje bij Boerhoes terug wandelen over de dijk. De kano wordt opgehaald door Hiawatha Actief. Of pak de trein naar Ommen en wandel via het Maarten van Rossumpad naar Vilsteren, waar de kano’s klaarliggen voor een tochtje terug naar Dalfsen. Er zijn ook motorbootjes om mee naar strandje Hessum, de stuw of het terras van Mooirivier te varen. Voor groepen kan de gevaren worden met een reuzenkano, Drakenboot, De BBQ Donut of Party- en BarbecueBoot De Vechtvaarder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.