Home / Ankum / gift pb ankum eo voor voedselbank dalfsen

gift pb ankum eo voor voedselbank dalfsen

Plaatselijk Belang Ankum e.o. heeft de Voedselbank Dalfsen een bedrag van 363,94 euro aangeboden. Tijdens het brengen van tuin- en snoeiafval en tijdens het paasvuur eerder dit jaar, kon er een gift gedaan worden voor de Voedselbank Dalfsen. Het paasvuur werd georganiseerd in samenwerking met Loonbedrijf Lindeboom. Het bedrag is donderdag 28 mei aangeboden door Henk Oegema en Monique Hollak aan Monica Roelofs van de

Voedselbank Dalfsen.

De Voedselbank Dalfsen helpt inwoners van de Gemeente Dalfsen die door financiële problemen niet in staat zijn om voldoende eten te kopen voor henzelf of voor hun gezin. Momenteel krijgen twintig gezinnen uit de Gemeente Dalfsen voedselpakketten van de Voedselbank Dalfsen. Het pakket is een aanvulling op het weekgeld dat de mensen zelf ontvangen. De pakketten worden uitgegeven vanuit het leerwerkcentrum Philadelphia aan de Korenstraat 49. Iedere week is er koffie/thee met wat lekkers erbij verzorgd door een dame van Philadelphia.

Het geld van Plaatselijk Belang Ankum e.o. wordt onder andere besteed aan luxe producten, zoals bijvoorbeeld vlees, fruit, blikken ranja, maar ook verzorgingsproducten. De Voedselbank Dalfsen is te bereiken via telefoonnummer: 06-17275537 of via email: voedselhulp.dalfsen@live.nl. Voedselbank Dalfsen is erg blij met de gift van Plaatselijk Belang Ankum.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.