Home / archiefcentraal / fietsster 50 overleden na aanrijding

fietsster 50 overleden na aanrijding

Een 50-jarige vrouw uit Nieuwleusen is vrijdag in het ziekenhuis overleden. De vrouw werd rond 13.00 uur op de kruiding van de Prinses Beatrixlaan met Buldersweg aangereden door een personenauto en raakte daarbij zwaar gewond.

De vrouw werd op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de Buldersweg aangereden door een personenauto die werd bestuurd door een 36-jarige man uit Nieuwleusen. Door de aanrijding raakte de vrouw ernstig gewond. Zij is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis waar ze in de loop van de avond overleed. De automobilist raakte niet gewond.

De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt hoe de aanrijding kon gebeuren.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.