Home / archiefcentraal / emms verplettert gfc in strijd om promotie

emms verplettert gfc in strijd om promotie

EMMS heeft vandaag goede zaken gedaan door met 7-0 van GFC te winnen en heeft daardoor de kans op promotie vergroot. De heenwedstrijd werd in Goor al met 1-2 gewonnen en dus had de ploeg uit Slagharen al een goede basis gelegd voor meer succes.

EMMS begon goed en kwam via Jordy Anbergen na veertien minuten spelen op 1-0. Vervolgens miste de thuisploeg een penalty, maar liep het door doelpunten van Anbergen en Poelman uit naar een 3-0 voorsprong. 3-0 was de ruststand.

Na rust liep de ploeg door doelpunten van Kosse en Eggen uit naar een score van 7-0.

Zo was GFC vandaag duidelijk een maatje te klein voor de thuisploeg en komt het ook volgend seizoen uit in de vierde klasse. Door de winst speelt EMMS op 25 mei de uitwedstrijd tegen SC Enschede dat speelt om lijfsbehoud in de derde klasse. De return wordt vervolgens op 31 mei gespeeld.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.