Home / archiefcentraal / elke maandagavond cv cafe in trefkoele

elke maandagavond cv cafe in trefkoele

Ben je aan het solliciteren en vind je het lastig om je CV duidelijk en overzichtelijk op te stellen? Vraag je je af hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft? Of hoe je een goed Linkedin profiel maakt? Met ingang van 11 mei is sollicitatiecoach Trudy Vendrig elke maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur in het PlusCafé aanwezig om je op weg te helpen met je CV en sollicitatieactiviteiten. Aanmelden via info@trudyvendrig.nl mag, maar hoeft niet. Kijk voor meer informatie op www.trudyvendrig.nl, bel 06-14276732 of mail.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.