drankrijder twee keer gepakt in een nacht

Een 33-jarige vrouw uit Veldhoven is donderdagavond rond 23.19 uur van de Zwolseweg gehaald bij Balkbrug omdat ze teveel had gedronken. Uit de blaastest bleek dat ze teveel gedronken had en dat zij een beginnende bestuurder was. Ze werd aangehouden en uit de test met de ademanalyse bleek dat zij 685 ugl had. Haar rijbewijs werd ingevorderd en ze kreeg een rijverbod opgelegd.

Niet veel later, omstreeks 1.16 uur, zagen dienstdoende agenten dezelfde 33-jarige vrouw weer in haar auto over de N377 richting Nieuwleusen. Zij werd wederom gecontroleerd en blies dit maal 525 ugl. De vrouw heeft een dagvaarding gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.