Home / archiefcentraal / dominant emms tankt vertrouwen

dominant emms tankt vertrouwen

V.V. EMMS heeft donderdagmiddag haar eerste duel tegen GFC uit Goor gewonnen. De nummer vier van 4A was met 1-2 te sterk voor de thuisploeg.

Ondanks de vele kansen voor het dominant spelende V.V. EMMS liet de openingstreffer lang op zich wachten. Tien minuten na de tweede helft kwam de ploeg uit Slagharen pas op voorsprong via Ferdy Poelman. EMMS kreeg nog meer mogelijkheden om de score uit te bouwen maar verzuimde hier telkens in. Na een uur spelen verdubbelde Rick Nijkamp de score waardoor de winst binnen leek.

Vlak voor het einde maakte de ploeg uit Slagharen het zich nog onnodig lastig, toen vier minuten voor het einde de thuisploeg uit het niets de ‘aansluitingstreffer’ maakte. Na vijf minuten extra tijd maakte de arbiter een einde aan de wedstrijd waardoor V.V. EMMS met een goed gevoel naar de thuiswedstrijd toe kan werken.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.