dianne timmerhuis eigenaresse haar boutique

Hoewel Dianne Timmerhuis al zo’n 27 jaar in het kappersvak zit, had ze nog nooit haar eigen kapsalon. Tot 1 april. Sinds die datum mag ze zich zelfstandig ondernemer noemen. Haar klanten zullen niet veel merken van de verandering, want ze blijft op dezelfde plaats werken als ze al deed: in Schoonheidssalon Ariane Inden van Janny Sturris aan de Van Raaltestraat 6 in Ommen.

Dianne werkt daar sinds twee jaar en dat bevalt haar uitstekend: “Het is een leuk team waarin ik werk. Ik vind het leuk mijn steentje te kunnen bijdragen aan het mooier maken van mensen. De combinatie van schoonheidsspecialiste, huidtherapeute, voetreflextherapeute en kapster is gewoon ontzettend fijn. Ook voor onze klanten. Het gebeurt regelmatig, dat als vooral drukke zakenvrouwen het haar gekleurd wil hebben, ze zich tijdens het wachten lekker laten verwennen met een gezichtsbehandeling. Ideaal toch?”

Waar Dianne ook altijd veel plezier aan beleeft, is de rubriek In ’t Zonnetje voor deze krant. “Ja”, zegt Dianne, “dat is zulk dankbaar werk. Het zijn altijd mensen die een moeilijke tijd achter de rug hebben of daar nog middenin zitten en die het echt verdienen In ’t Zonnetje gezet te worden. Van Janny krijgen ze een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling, ze worden mooi opgemaakt en ik geef hen een nieuwe, frisse look. Ze genieten er altijd zó van. En ik ook, hoor! Het kappersvak is echt mijn passie. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit iets anders heb willen worden dan kapster en ik vind het nog steeds leuk. Het is altijd weer een uitdaging mensen mooier te maken, zodat ze zich ook beter en mooier voelen.”

Dianne werkt op dinsdag en vrijdag op afspraak bij Ariane Inden, Van Raaltestraat 6 in Ommen. Tel. 0529-450048.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.