dedemsvaart natuurlijk groot feest

“Een festival, groots in opzet voor Dedemsvaart, maar met een ongedwongen, ontspannen sfeer én erg veel vertier voor alle leeftijden.” “We hebben heerlijk genoten van bands en optredens onder het genot van een hapje en een drankje en de kids maar springen op alle luchtkussens…heerlijk ontspannen!”

“De kinderen hebben genoten en wat was er veel te zien en te doen, grandioos gewoon!” “Heerlijk bijgekletst met bekenden, ongedwongen en relaxed hangend in een hangmat bij het water.” “Heb zelf quad gereden, de kinderen laten schminken én nog een indrukwekkende roofvogel- en goochelshow meegpakt,- tja wat was er nu niet te doen?” “Wij komen niet uit Dedemsvaart, maar staan hier verdop op de camping.

Dit was een erg geslaagde dag voor het hele gezin in onze vakantie, echt een aanrader!” Zomaar een paar willekeurige uitspraken die voorbij kwamen onder de bezoekers bij het rondgaan gedurende het festival. Dedemsvaart 2015 is door verreweg de meeste bezoekers ervaren als een daverend succes!

“Gaaf en geweldig”, zoveel lovende woorden, maar vooral zoveel mooie gezinservaringen en daar hebben we het uiteraard voor gedaan!” “We willen de mensen in en om Dedemsvaart een dag uit bieden, waar alle gezinsleden een positieve herinnering aan over houden,” aldus Arsanio Wiet, organisator van het festival.

“We dachten wel dat het druk zou worden, maar toen het weerbericht niet al te grandioos was hebben we ons hart nog wel even vast gehouden.” Niet nodig achteraf want het was een zeer geslaagd evenement én inmiddels weten we dat de tweede editie de boeken in gaat met zeker 12.000 bezoekers. Hoofdsponsor Rabobank alsook andere sponsoren waren ook onder de indruk van de invulling en perfecte organsatie van het festival en uitten dit veelal via Twitter alsook Facebook. “Voor Dedemsvaart is een goed georganiseerd festival zoals Dedemsvaart Natuurlijk een aanwinst!” Veel bezoekers waren onder de indruk van de gemaakte helikoptervluchten over hun eigen werk-en woongebied, “wat een geweldige ervaring!”

Ook vertelt Arsanio verder dat de dag na het festival al meteen een eindevaluatie met alle hoofdcoördinatoren gehouden is. Belangrijk om direct te doen. “We gaan zeker weten voor een nieuwe editie in 2016 en door ervaring en feedback leren we en gaan we op in 2016 voor een nog professioneler georganiseerd evenement!”. Het thema duurzaamheid en groen is goed bevallen dit jaar. Het doel was om een groots festival te organiseren en laten plaatsvinden zonder overlast voor de natuur en de omgeving. Het ‘statiegeld-systeem op alle drinkbekers’ was niet voor iedereen meteen duidelijk, maar werkte wel! Luisterend naar een paar omwonenden van het festival waren zij ook met name onder de indruk van het feit dat na het festival ook zo snel alles weer netjes en schoon achtergelaten is. Er waren zeker ook een paar kritische noten van bezoekers op de organisatie! “Dat is alleen maar goed voor ons. Zo blijven we scherp en we staan voor 2016 zeker open voor tips en suggesties om het festival blijvend te verbeteren, aldus de organisatie”.

Foto’s zijn er door alle media inclusief eigen organisatie en bezoekers volop gemaakt. Kijk op de Facebook pagina van Dedemsvaart Natuurlijk of op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl voor deze beelden en een sfeerimpressie! Wil er iemand nog iets kwijt aan de organistie over de afgelopen editie van het festival, laat het weten via deze kanalen of via e- mail aan de organisatie: ‘info@stichtinghollandstalent.nl’. Op naar de derde editie in 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.