dalfsen verliest en is klaar voor dit seizoen

Dalfsen heeft zondagmiddag met 1-3 verloren van directe concurrent Holten. De twee ploegen waren met elkaar verwikkeld in de strijd om de derde periodetitel. Met nog één wedstrijd voor de boeg konden de kurken van de champagneflessen bij de bezoekers, want door de winst is Holten met zekerheid de beste van de laatste periode. Voor Dalfsen is het seizoen nu voorbij.

Dalfsen begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Na een kwartier te hebben gespeeld was het goaltjesdief Koedijk die de bal tegen de touwen aan schoot. Dalfsen zat op rozen en droomde van de winst en de felbegeerde periodetitel. Al snel stelde Holten echter orde op zaken. Al voor rust keek de thuisploeg tegen een achterstand aan. Via een eigen doelpunt werd het tien minuten voor rust gelijk, alvorens op slag van rust de 1-2 ook werd gemaakt.

Jaap Huisman velde het vonnis zo’n tien minuten na rust over Dalfsen. Nummer drie Holten bleek toch echt een maatje te groot voor nummer negen Dalfsen en kwam op 1-3. Daarmee was de wedstrijd gespeeld en tegelijkertijd ook het seizoen van Dalfsen dat nu niets meer kan behalen.

Holten daarentegen kan zich op gaan maken voor nog een serie wedstrijden. Via de nacompetitie zal de ploeg proberen een plek in de derde klasse af te dwingen. Echter staat voor beide ploeg nog eerst de laatste competitiewedstrijd op het programma. Holten ontvangt volgende week kampioen Witkampers, Dalfsen gaat op bezoek bij Haarle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.