dagje mooi vilsteren wordt vilsteren bruist

Dagje Mooi Vilsteren gaat voortaan door het leven als Vilsteren Bruist. Voorgaande jaren werd Dagje Mooi Vilsteren nog onder de paraplu van Plaatselijk Belang Vilsteren georganiseerd. Om Dagje Mooi Vilsteren de aandacht te geven die het verdient, is besloten om hiervoor een aparte stichting op te richten met een eigen bestuur. Inmiddels is dit een feit. Dagje Mooi Vilsteren wordt zaterdag 4 juli voor de 22ste keer gehouden.

“Met de oprichting van de nieuwe stichting hebben we ook een nieuw logo gekozen die we met enige trots aan jullie kunnen tonen op de nieuwe website www.vilsterenbruist.nl We hebben gekozen voor een kleurrijke/vrolijke boom die symbool staat voor de boom die tegen over de kerk op ‘de tip’ staat en die tevens het bruisende, kleurrijke en energievolle karakter van de dag weergeeft. En zoals te zien is hebben we ook de naam van de dag aangepast zodat ook dit beter aansluit op het karakter van dit jaarlijks terugkerende evenement. Dagje Mooi Vilsteren heet vanaf nu Vilsteren Bruist”, vertelt Rik Legebeke namens de stichting.

“Met de verzelfstandiging, een nieuw team, een nieuw logo én nieuwe naam zijn wij klaar om samen met u de komende jaren er weer een bruisend feest van te maken! Tijdens Vilsteren Bruist! Kunt u naast de vrije toegang tot vele prachtige gebouwen die Vilsteren rijk is genieten van een dag vol Cultuur, Ambachten, Workshops en Entertainment. Naast de jaarlijkse rommelmarkt is er ook dit jaar weer een uitgebreide ‘kunst en natuurmarkt’. Op deze markt zijn er veel zelfgemaakte producten; van hippe accessoires tot mooie sculpturen, van heerlijke wijnen tot de lekkerste jam van het Vechtdal. Met in de ooghoek de prachtige molen, een genot om overheen te struinen!”

Stand- en marktkraamhouders

Stand- en marktkraamhouders voor de jaarlijkse rommel-, natuur- en kunstmarkt kunnen zich vanaf dit jaar online opgeven via de website www.vilsterenbruist.nl De opgave is reeds al begonnen en de eerste plekken zijn al vergeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.