d1 sv dalfsen is kampioen

De D1 van SV Dalfsen zette woensdag 22 april de kroon op een mooi seizoen. De pupillen van trainers Joren Drost en Stefan Jansen of Lorkeers moesten het in de laatste wedstijd van het seizoen opnemen tegen het D1 van SV Haarle. Bij winst waren de jongens kampioen. Op eigen veld werd de wedstrijd met 2-1 gewonnen en was D1 na 22 wedstrijden met 59 behaalde punten kampioen van de tweede klasse.

Lange tijd was het spannend bovenin de competitie. Haarle D1 was een directe concurrent, maar ook Rohda Raalte D2 en Hellendoorn D2 deden lang mee om het kampioenschap. De afgelopen weken was Dalfsen echter onverslaanbaar en moesten alle achtervolgers afhaken voor de hoofdprijs. Door dit kampioenschap keert Dalfsen D1 na één jaar terug in de 1e klasse. De B1 bereikte vorige week hetzelfde resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.