Home / archiefcentraal / column ladies only de stijlvraag

column ladies only de stijlvraag

‘Wat vind je niet mooi aan jezelf?’ Stel vrouwen deze vraag en je krijgt binnen twee seconden een hele lijst. Maar het antwoord op ‘Wat vind je mooi aan jezelf’ duurt altijd een stuk langer. Soms is er helemaal geen antwoord. Bij een ander kunnen we wel goed benoemen we mooi vinden. Wat jammer, dat we nooit zo naar onszelf kijken. Wordt het daar niet eens tijd voor?

Iedere vrouw wil zich mooi voelen. Maar wist je dat slechts 4 procent van de vrouwen zichzelf mooi vindt? Ik geef je graag praktische tips & tricks hoe je het beste uit jezelf kunt halen en je te inspireren. Ik hoop dat ik, in samenwerking met andere ondernemers uit het Vechtdal, je kan laten zien dat je de moeite waard bent. Bijvoorbeeld: welke kleding het beste bij jouw figuur pas: In welke jurkjes valt een buikje niet op? Met welke halslijn lijkt je decolleté het mooist? En in welke winkels koop ik deze kleding en krijg ik eerlijk advies?

Figuurproblemen bestaan niet, pasvormproblemen wel. Leer begrijpen wat bij je lijf past: welke stof, kleuren en vormen. Het gaat er niet namelijk om welke maat je hebt, maar om de goede verhoudingen creëren. Maar eerst stel ik je de vraag: wat vind je mooi aan jezelf? Of: Vraag het eens aan een ander: ‘Wat vind jij mooi aan mij?’ Trust me, it will make your Day! Ben jij winkelier en wil je graag meewerken aan ons styling item? Neem dan contact op met Vechtdal Centraal via adverteren@vechtdalcentraal.nl.

Judith de Ridder is Image & Haarstylist, eigenaresse van salon Ladies Only in Ommen en Fashion & Beautyblogger voor verschillende sites. Heb jij een gerichte vraag of styling? Ga naar de site www.destijlvraag.nl en wie weet wordt dit onderdeel behandeld in de volgende column of blog!

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.