Home / archiefcentraal / bonte stoet loopt wandel3daagse

bonte stoet loopt wandel3daagse

Na dit mooie weekend met een prachtige eerste echte Koningsdag, kun je je nu toch echt opmaken voor de Wandel3daagse in Dalfsen. De kleur oranje zal dan niet meer overheersen, maar er zal een bonte stoet van gekleurde deelnemers door en om Dalfsen te zien zijn. Alle deelnemende scholen en verenigingen zullen in hun eigen kleur te tonele verschijnen. Het wordt een kleurrijk geheel. De voorinschrijving voor dit evenement vindt plaats op donderdag 21 mei van 19.00 tot 19.30 uur, in het kantoor van Goudzwaard aan de Prinsenstraat. Dit is voor de meeste scholen direct na de meivakantie.

Mocht u zich nog aan willen melden als vrijwilliger, dan kan dat via vrijwilligers@wandel3daagse.nl of bij Arjan Holsappel. Dit jaar zijn er ook weer de speciale routes voor de rolstoelers en de scootmobielers. Aanmelden hiervoor kan bij Rosengaerde of Theo Feijen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.wandel3daags.nl. Het belooft ook dit jaar weer een speciale editie te worden met een speciaal project in het teken van de week van de amateurkunst waar alle deelnemers bij betrokken worden.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.