Home / archiefcentraal / bezoek op 30 mei de kinderboerderij ommen

bezoek op 30 mei de kinderboerderij ommen

Kinderboerderij Ommen doet mee met het Kinderboerderijenweekend van 30 en 31 mei.

Daarvoor worden er leuke activiteiten georganiseerd op zaterdag 30 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur aan de van Reeuwijkstraat 2 in Ommen (achter het Vechtdal College).

Zo worden er het eerste uur de schapen van de boerderij geschoren. Een spinster laat zien hoe deze wol van de schapen wordt gesponnen. De bijenvereniging Ommen is er met een observatiekast waarin je kunt zien hoe druk de bijen zijn met het maken van honing. De Ommer konijnen en pluimvee vereniging (OKPV) is aanwezig met jonge konijntjes en duiven. De kinderen kunnen hun eigen konijntje meenemen en de nageltjes laten knippen. Er is ook een knutseltafel voor de creatieve kinderen. Wil je meer weten over de Kinderboerderij Ommen? Ga dan naar de website www.stadsboerderijdemars.nl.

Kinderboerderijenweekend

Tijdens het Kinderboerderijenweekend van 30 en 31 mei, worden er op tal van boerderijen leuke activiteiten georganiseerd. Iedereen is welkom, of je nu uit de buurt komt of niet. Voor meer informatie kan je kijken op www.kinderboerderijenweekend.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.