bergentheim en asc62 in evenwicht

In het nacompetitie duel tussen Bergentheim en ASC’62 is er geen winnaar van het veld gestapt. Op Sportpark Moscou werd het 2-2.

Tweedeklasser ASC’62 vecht tegen degradatie en speelt een tweeluik wedstrijden tegen Bergentheim. De beginfase was voor de ploeg uit Dalfsen. Stefan Holsappel tekende al vroeg in de wedstrijd voor de openingstreffer. Niet veel later werd Mathijs van Gelder ten val gebracht in het zestienmetergebied van Bergentheim. Chiel Pasman nam de verantwoordelijkheid en schoot vanaf elf meter raak. De arbiter kende vijf minuten na de benutte strafschop opnieuw een penalty toe, ditmaal voor de thuisploeg. Rob Evers bleef rustig en verzilverde deze mogelijkheid vanaf de penaltystip. ASC’62 leek geschrokken van de tegengoal en gaf tot overmaat van ramp de voorsprong uit handen door een eigen doelpunt.

De gelijke stand biedt voor beide teams nog mogelijkheden voor de return van zondag in Dalfsen. De tweede ontmoeting tussen beide teams is zondagmiddag om 14:30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.