avc heracles pakt in hoonhorst de titel

AVC Heracles is zondagmiddag op het veld van Hoonhorst tot kampioen gekroond. De Almeloërs gaven concurrenten USV en Mariënheem door de overwinning van vanmiddag het nakijken. AVC won van Hoonhorst met 2-4.

Hoonhorst was vanmiddag voor AVC Heracles het strijdtoneel. De Almeloërs moesten winnen om de titel binnen te halen. Mariënheem en USV zaten de Almeloërs nog op de laatste speeldag op de hielen in de strijd om het kampioenschap. De mannen van AVC bezweken echter niet onder de druk en zette Hoonhorst met 2-4 opzij. Door het kampioenschap promoveren de Almeloërs naar de vierde Klasse.

Hoonhorst kan nog de nacompetitie halen. Dan moet USV van Buurse winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.