Home / archiefcentraal / avc heracles pakt in hoonhorst de titel

avc heracles pakt in hoonhorst de titel

AVC Heracles is zondagmiddag op het veld van Hoonhorst tot kampioen gekroond. De Almeloërs gaven concurrenten USV en Mariënheem door de overwinning van vanmiddag het nakijken. AVC won van Hoonhorst met 2-4.

Hoonhorst was vanmiddag voor AVC Heracles het strijdtoneel. De Almeloërs moesten winnen om de titel binnen te halen. Mariënheem en USV zaten de Almeloërs nog op de laatste speeldag op de hielen in de strijd om het kampioenschap. De mannen van AVC bezweken echter niet onder de druk en zette Hoonhorst met 2-4 opzij. Door het kampioenschap promoveren de Almeloërs naar de vierde Klasse.

Hoonhorst kan nog de nacompetitie halen. Dan moet USV van Buurse winnen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.