anette ludikhuize coacht op kwaliteiten

‘Het aanboren van ongebruikte talenten, biedt kansen voor de toekomst!’, lezen we op van de website van Anette Ludikhuize, coaching & training. Anette is geboren in Den Haag en woont sinds 1986 in Ommen. Na het afronden van haar opleiding tot laborante in het toenmalige Westeinde Ziekenhuis in Den Haag, vond ze werk in het Sophia Ziekenhuis in Zwolle. Daar ontdekte ze haar talent om leerling-laboranten de kneepjes van het vak bij te brengen. Vervolgens ontwikkelde ze zich van praktijkbegeleidster tot opleidingsfunctionaris.

In 2004 maakte ze de overstap naar een GGZ-instelling in Zwolle waar ze haar carrière een andere wending gaf. Ze volgde de opleiding tot rehabilitatiecoach, waarbij het inzetten van kwaliteiten van mensen centraal staat. Tijdens de daarop volgende jaren ontwikkelde ze zich tot een gedreven en ervaren teamcoach, die teams in hun kracht zette en ze hielp om optimaal samen te werken. Daarna volgde ze de opleiding tot rehabilitatietrainer zodat ze teams niet alleen kon coachen, maar ook kon trainen in denken in mogelijkheden en oplossingen. Ook individuele teamleden werden door haar gecoacht.

In de winter van 2014 kwam een einde aan haar dienstverband bij de GGZ-instelling. Ze ging de opleiding tot loopbaancoach volgen, meldde zich aan bij de Kamer van Koophandel en zo ontstond haar eigen praktijk Anette Ludikhuize, coaching & training.

Een coachtraject bij Anette betekent dat je in contact komt met kwaliteiten van jezelf die je nog niet kende. Er komt antwoord op de vragen: Wie ben je? Wat wil je? Wat kun je? Om daarna de volgende stappen te kunnen maken in je loopbaan of in je verdere leven. Doordat Anette al meer dan 10 jaar mensen coacht, heeft ze heel wat instrumenten verzameld om mensen aan te reiken in hun zoektocht naar een andere baan of balans in hun leven.

Teams, waar op gebied van communicatie en samenwerking verbeteringen wenselijk zijn, kan ze ondersteunen in het beter in verbinding komen met elkaar. Heb je dus loopbaanadvies of loopbaancoaching nodig? Heb je recent veel meegemaakt in je leven, waardoor je wel wat hulp kunt gebruiken bij het vinden van een nieuwe balans? Of werk je in een team dat graag nog meer uit de samenwerking wil halen? Dan kan Anette zeker iets voor je / jullie betekenen.

Raadpleeg voor meer informatie haar website: www.anetteludikhuize.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.