Home / archiefcentraal / amateurkunst in brocante tuin ommen

amateurkunst in brocante tuin ommen

In het kader van de week van de amateurkunst (van 30 mei tot 7 juni) exposeren drie kunstenaressen op zaterdag 6 juni hun werk aan de Prins Bernardweg 2 in Ommen. T. Limbeck, Inge Tigelaar en Nienke Lubbers heten je welkom in de brocante aangeklede tuin, gelegen op een idyllische locatie waar je op de her en der verspreide zitjes kunt genieten van een kleine high tea. Het werk van de dames loopt uiteen van schilderijen en pentekeningen (gel) tot sieraden van glas en geborduurde kaarten.

Amateurkunst

Amateurkunst omvat kunstzinnige producten van iedereen die om uiteenlopende redenen niet beroepshalve actief is in de kunstdiscipline. Het spreekt voor zich dat hier sprake is van een enorme verscheidenheid in niveau en vorm, van hobbyist tot semiprof.

Laat je verassen door bijzondere kunst op een bijzondere locatie. Voor het programma en de activiteiten van deze week kan je kijken op de website van de Gemeente Ommen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.