Home / archiefcentraal / actie nepal in dalfsen brengt 1728 euro op

actie nepal in dalfsen brengt 1728 euro op

De gezamenlijke inzamelingsactie voor Nepal van Wereldwinkel Dalfsen en SARI Fair Fashion heeft een bedrag van 1728 euro opgebracht. Dit bedrag is een optelsom van het geld uit de spaarpot bij de kassa, 10 procent van de omzet van Wereldwinkel en SARI en een schenking van de Wereldwinkel.

Het bedrag wordt verdeeld over de verschillende importeurs die zaken doen met kleine producenten uit het getroffen gebied in Nepal: Madat Nepal, Nepra Tilingo, Chandra Handicrafts, Komodo en Seepje. De Wereldwinkel en SARI Fair Fashion bedanken alle gulle gevers en betrokken klanten.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.