4500 euro voor pannaveld de kardoen

De sponsorloop die CBS de Kardoen voor de Meivakantie hield voor een pannaveld op het schoolplein, heeft nu al 4.500 euro opgeleverd. De loop werd gehouden door de Ouderraad van de school.

“De kinderen van school (van groep 1 tot en met 8) zijn erg druk geweest om sponsoren te vinden. Op de ochtend zelf werden de kinderen aangemoedigd door de ouders/verzorgers, opa’s & oma’s, buurtbewoners en natuurlijk door de eigen scholieren. Na afloop werden de kinderen getrakteerd op een pannenkoek en een beker ranja. Voor de toeschouwers was er koffie/ thee, ranja en een plak cake. Het was een geslaagde ochtend, waar iedereen met heel veel plezier op terug kijkt! Wij willen namens de Ouderraad iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit fantastische bedrag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.