zwolle traint in geheim voor bekerduel

PEC Zwolle werkt aanstaande maandag in beslotenheid de laatste training naar de halve finale van de KNVB-beker af op een geheime locatie. De training van zondagmorgen is nog wel te bezoeken voor supporters, maar veel basisspelers hoeven ze daar niet te verwachten.

Het merendeel van de spelers die zaterdagavond in actie komen in het competitieduel tegen Willem II werken zondagmorgen namelijk een training in het krachthonk van de club af. Geen veldspel dus. Wie de veldtraining toch wil zien, moet de wekker zetten. De training begint om 10.00 uur in het Zwolle-stadion.

Maandagmiddag vertrekt de selectie rond 12.45 uur naar een externe trainingslocatie. Daar wordt ’s middags een oefensessie gehouden die niet toegankelijk is voor pers en publiek. De club heeft voor deze voorbereiding gekozen om zo optimaal mogelijk aan de start te verschijnen in Enschede.

Dinsdagavond komt Zwolle in actie in de halve finale van de beker tegen FC Twente. Naar verluidt houdt de wedstrijd de club uit Enschede ook flink bezig. Het gerucht gaat zelfs dat Twente dit weekend een B-elftal opstelt in de competitie, om spelers te sparen voor het bekertreffen.

In de competitie van er voor de Enschedeërs weinig eer meer te behalen dit seizoen. De enige troost die dit seizoen nog kan bieden, is de beker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.