zwerftocht met boswachter arend spijker

Natuurliefhebbers opgelet. De Vereniging Natuur en Milieu de Vechtstreek organiseert ook dit jaar een zwerftocht door het Vechtdal. Bestuurslid en boswachter Arend Spijker geeft natuurliefhebbers op zaterdag 25 april de mogelijkheid mee te gaan op zijn unieke zwerftocht van twintig kilometer door het prachtige Vechtdal en Beneden-Reggegebied. Spijker kent het gebied als zijn broekzak en zal de deelnemers meenemen naar de meest onverwachte plekjes. In deze tijd van het jaar vernieuwt de natuur zich en laat zich van haar mooiste kant zien. Een uitgelezen tijd voor een fijne dag in de natuur.

Wie zin heeft in een stevige, lange wandeling door een prachtig Natura2000 gebied, is 25 april van harte welkom. “Wat er tijdens deze pittige tocht te beleven valt, blijft een verrassing omdat dat van te voren niet te zeggen is. Maar er is altijd veel te genieten. Het zal inspannend, maar zeker ook ontspannend zijn”, belooft de boswachter. Maximaal vijftien echte natuur- en wandelliefhebbers kunnen mee op deze unieke zwerftocht. De start is om 7.00 uur op de Markt in Ommen (verzamelen om 6.45 uur). Tegen 16.30 uur is de tocht ten einde. Deelnemers dienen zelf voor eten en drinken te zorgen. Aanmelden kan via het contactformulier op de website www.vechtstreeknatuur.nl of telefonisch: 0529-451150. Deelname voor leden van de Vechtstreek is gratis. Niet-leden betalen 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.