Home / archiefcentraal / zwembad heidepark viert verjaardag

zwembad heidepark viert verjaardag

Zwembad Heidepark bestaat dit jaar tachtig jaar en dat wordt gevierd met nog meer nieuwe speeltoestellen. Zoals de meesten weten, is er bij zwembad Heidepark in Lemelerveld van alles aan het veranderen. Er zijn speeltoestellen geplaatst, er is een prachtig terras en vlonder aangelegd en er gaat nog veel meer gebeuren.

Dit seizoen wordt het toiletgebouw onder handen genomen en in en langs het water wordt de tweede fase van de speeltoestellen geplaatst. Er komt een trekpontje waarmee je van het strand naar het eiland kunt varen en nog een aantal waterspeeltoestellen.

Het zwembad is veel meer geworden dan een zwembad. Er kan volop gespeeld worden en er is ruimte voor rust en recreatie. Door de ligging in het bos is het nagenoeg altijd windstil. Als de zon schijnt is het al heerlijk warm.

Opening 80ste seizoen

“Wij hebben besloten om tot en met zondag 3 mei de jaarabonnementen tegen sterk verlaagde prijzen aan te bieden. Voor een gezinsabonnement betaal je nu maar 25 euro in plaats van 60 euro. Je kunt het abonnement via de website of op de openingsdag bij het zwembad bestellen. Zo kan iedereen betaalbaar genieten van het prachtige bad en de omgeving. Rond de klok van 14.00 uur gaat de poort open en is iedereen van harte welkom”, vertelt Evert Stobbelaar namens Stichting Natuurbad Heidepark.

Sponsorevenement Unicef

Tijdens de opening is er een evenement van Unicef. Om en in het water wordt een kindertriatlon gehouden. Er wordt bovendien een gedeelte van het opgehaalde bedrag, van de verkochte abonnementen tijdens de openingsdag, geschonken aan Unicef. “Wij willen u allen uitnodigen op 3 mei aanstaande om 14.00 uur voor deze speciale opening.”

Voor meer informatie kun je kijken op www.zwembadheidepark.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.