zorgboer helpt oranjevereniging dalfsen

Manon, Annemie, Iris en Leonardo van zorgboerderij “Landjuweel de Hoeven” hebben vrijdag een aantal oranje koeien overhandigd aan de Oranjevereniging Dalfsen. Verschillende deelnemers van de Hoeven hebben de oranje houten koeien de afgelopen weken gemaakt. Deze kan je de komende weken tegenkomen in de straten van Dalfsen die meedoen aan de straatversiering. De koeien zijn voorzien van een bord met daarop informatie over de publieksprijs, waarvoor gestemd kan worden van 20 tot 27 april. De borden bevatten een QR-code zodat iedereen direct zijn stem kan uitbrengen, maar daarnaast kan je ook stemmen via www.oranjeverenigingdalfsen.nl

Op Koningsdag zullen om 18.00 uur in de feesttent de verschillende prijzen uitgereikt worden, waaronder ook deze publieksprijs. Alle deelnemende straten zullen de komende dagen een starterpakket ontvangen. Ook dit pakket is samengesteld op de zorgboerderij en dient als een leuke attentie voor de deelnemers. Je kan jouw straat nog opgeven om mee te doen.

Ter versiering van het feestterrein zijn er drie stalen koeien gemaakt door Hans van de Burgwal. Hij is creatief bezig geweest. Met hulp van de Hoeven zijn ook deze oranje versierd. Je kan deze koeien van 24 tot en met 27 april bewonderen in en om de feesttent bij het gemeentehuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.