Home / archiefcentraal / wolf is ook op koningsdag vinkenbuurt

wolf is ook op koningsdag vinkenbuurt

in Vinkenbuurt zou een wolf gespot zijn. We hadden er al niet al te veel vertrouwen in, omdat het argument ‘want zo’n grote hond zie je niet veel’ ons niet al te sterk overkwam. Toch even in Vinkenbuurt rondgevraagd.

“Het gaat hier dus niet om een wolf! Die verwarring schijnt naar ik begrepen heb, al eerder gedacht te zijn. Ik zal eens kijken of er nog een foto is van de hond tussen de foto´s van de koningsmarkt, want daar was hij ook gezellig aanwezig.”

Hans Voskamp: “Zondagavond tijdens de lampionoptocht door het landelijke Vinkenbuurt werd het spannend bij het naderen van de Koloniedijk… Zou de wolf wederom verschijnen? En ja hoor, de kinderen van Vinkenbuurt hadden de primeur: een knuffelsessie met de beroemde wolf van Vinkenbuurt werd waarheid.”

Voskamp verder: “Koningsdag was de zeer sociale ‘wolf’ de hele ochtend te gast op de koningsmarkt op het plein voor obs Vinkenbuurt. Kinderen van obs Vinkenbuurt gingen graag op de foto met Alva de beroemde wolf van de familie Kok-Stegeman.”

De buurtschap heeft zich het afgelopen weekend kostelijk vermaakt met het nieuws.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.