wak vechtdal lanceert website

De nieuwe website voor de Week van de Amateurkunst is online. Via www.vechtdalwak.nl kunnen kunst- en cultuurliefhebbers uit het Vechtdal op de hoogte blijven het laatste nieuws over de Week van de Amateurkunst in de gemeenten Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

Onder andere het programma van de WAK, die dit jaar van 30 mei tot en met 7 juni in het hele Vechtdal plaatsvindt, komt aan bod. Voor de derde keer op rij vindt dan de WAK plaats: de week waarin enthousiaste amateurkunstenaars elkaar en het publiek laten genieten van dans, muziek, theater, beeldende kunst en meer. In de gemeenten Ommen, Dalfsen en Hardenberg zijn voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities, open dagen en andere kunstzinnige ontmoetingen te zien. Daarnaast worden bezoekers van de website op de hoogte gebracht via nieuwsberichten en blogs.

Meedoen?

Bent u amateurkunstenaar en wilt u meedoen aan de WAK? Dat kan nog steeds! Op de website www.vechtdalwak.nl vindt u een aanmeldingsformulier. Stuur het ingevulde aanmeldingsformulier voor 15 mei naar milou@comceptcommunicatie.nl. Uw activiteit wordt dan opgenomen in het WAK programma.

Kunst en Cultuur in het Vechtdal

Heeft u vragen over Kunst en Cultuur in het Vechtdal? Sinds kort organiseert de Cultuurmakelaar op diverse locaties in het Vechtdal spreekuren waarvoor u met haar een afspraak kunt maken. Stuur een e-mail naar renee@comceptcommunicatie.nl om een afspraak te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.