voorbereiding wandel3daagse in volle gang

Met de eerste warme dagen achter ons, staat iedereen natuurlijk weer te trappelen om aan de wandel3daagse van Dalfsen mee te doen. Op maandag 1 juni, dinsdag 2 juni en woensdag 3 juni zal er weer een lange stoet met wandelaars door en om Dalfsen trekken op jacht naar een medaille. Inmiddels zijn de vrijwilligers benaderd door de organisatie. Ze zijn alweer behoorlijk ver met de bezetting voor de stempelposten, de traktatiepunten en de verkeersregelaars. Mocht je nog niet benaderd zijn, maar wil je wel helpen? Dan kan je je aanmelden via vrijwilligers@wandel3daagse.nl of bij Arjan Holsappel. Dit jaar zijn er ook weer de speciale routes voor de rolstoelers en de scootmobielers. Voor meer informatie kan je terecht op www.wandel3daagse.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.